CHINEES INDISCH RESTAURANT "MEI WAH"

CHINEES INDISCH RESTAURANT "MEI WAH" Chinese - Indisch - kantonese specialiteiten restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 251 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees Indisch Restaurant "Mei Wah". Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 1:42 Eten was binnen de afgesproken tijd bezorgd
16 mei 2022 om 19:29 Eten was lekker snel en warm afgeleverd op de camping
18 apr 2022 om 15:00 deze keer super snel bezorgt (veel sneller dan de app aangaf) en goed alles was heerlijk
7 apr 2022 om 16:38 Gisteren 6 april 2022 heb ik eten besteld bij Mei Wah in bergen limburg! We kregen vies oud eten bezorgd! Nadat we geklaagd hebben kwam de eigenaar langs en die gaf aan dat ze 3 dagen eten mogen bewaren! En sorry dat ze niet hadden opgelet.
31 mrt 2022 om 20:58 Superlekker eten zoals altijd bij Mei Wah. Voor een donderdagavond wel een beetje een lange bezorgtijd
31 mrt 2022 om 14:20 Erg waterige sate .kip rouw en taai
26 mrt 2022 om 20:38 Lekker eten en snel bezorgd.
22 mrt 2022 om 13:03 Zeer lekker en snel bezorgd
5 feb 2022 om 20:51 Bami was niet goed warm de rest was heerlijk goede bezorging
23 jan 2022 om 22:42 Het eten is daar zeer goed om aan te bevelen.
21 jan 2022 om 19:20 Het eten was qua smaak voldoende, maar niet appart lekker. Jammer dat er geen keuze gemaakt kan worden over welke soep. Kippensoep was een beetje waterig/flauw van smaak. Of we nog een keer bestellen weten we nog niet.