CHINEES INDISCH RESTAURANT "MEI WAH"

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 276 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees Indisch Restaurant "Mei Wah". Meer weten? Ontdek meer

14 jan 2023 om 20:08 Lekker gegeten!
12 jan 2023 om 19:58 Vegetarische gerechten besteld. Toch stukken kip in de tjap tjoy. Uiteraard willen we als vega's dan ook geen ham in de nasi of bami. Vaak gemeld maar wordt niets mee gedaan. Bezorging duurt lang maar wel top bezorger.
30 dec 2022 om 22:34 Bezorging top, zeer aardige man. Maar eten was vandaag erg slecht, rook anders dan normaal, smaakte ook niet naar wens, erg teleurstellend. Ben bang dat ze klant minder hebben na vandaag.
25 dec 2022 om 20:49 Een beetje weinig smaak aan het eten, erg lauwwarm & vooral flauw.
25 dec 2022 om 20:05 Snelle en vriendelijke bezorging!
7 dec 2022 om 19:37 Bezorging precies op tijd en vriendelijk. Eten smaakte zoals verwacht mag worden, lekker!
21 nov 2022 om 18:37 Het was kwalitatief matig, tofu waren smakeloze grote brokken en de rest was waterig en zoet. De hoeveelheid is ruim voldoende, echter zullen wij hier niet meer bestellen. Jammer!
6 nov 2022 om 22:11 Tomatensoep brande in je keel door de zoetigheid. Hadden garnalen mihoen besteld met wel geteld 6 garnalen.. erg jammer. Sate was heerlijk
14 aug 2022 om 15:32 Vrij lange bezorgtijd, maar de bezorger was wel zo aardig om later nog helemaal terug te komen met een klein onderdeel van de bestelling, dat vergeten was.
30 jul 2022 om 18:48 Veel te laat een half uur. Voor de rest was het prima
26 jul 2022 om 20:44 Eten is niet bezorgd, heb het zelf maar opgehaald. Ben zeer boos. Kreeg 7.50 terug , maar dat slaat nergens op. 3.50 betaald voor bezorging, zelf gehaald en koud eten
26 jul 2022 om 19:09 2 uur gewacht . Gevraagd om plastic bestek. En niet geleverd . Hadden het te druk om alsnog te leveren. Nooit meer voor mij.